boka


TVÅ DYGN.

2500 STUDENTER. MASSOR AV AKTIVITETER.

Ett fartyg fyllt med enbart studenter från hela landet som festar tillsammans under två galna dygn där du står mitt på dansgolvet med dina bästa vänner!

anpassat för er studenter

Allt ombord på en Studentkryssning är anpassat för er studenter, maten, DJ´s, band och alla aktiviteter dygnet runt. Festen varar från att vi lämnar kajen tills att vi kommer tillbaka till Stockholm igen.
Trots alla aktiviteter så är den viktigaste ombord du själv och alla andra underbara studenter! Det är ni och vi tillsammans som skapar festen som har blivit dom mytomspunna Studentkryssningarna!

De VET DU

Uppträder ombord på Studentkryssning #3 & #4 2024!

De Vet Du har sedan sitt genombrott varit en av landets absolut hetaste liveakter.
Gruppen har år efter år levererat hits och håller sig ständigt aktuella med sina humoristiska och upplyftande låtar och musikvideos.
De tillhör den sällsynta skaran artister i Sverige som har fler än 200 miljoner lyssningar på Spotify och fler än 100 miljoner visningar på Youtube.
De Vet Du uppträder på hemresan från Tallinn på  Studentkryssning #3 & #4 2024.

DIZZY

Upplev Dizzys hits live på Studentkryssningen!

För fyra år sen debuterade unga rapparen Dizzy med sin debutlåt ”T-House”. Sedan dess har han tagit svenska rapscenen med storm och lyckats samla på sig 4 platina singlar, 7 guldsinglar och över 155 miljoner streams. Senaste året har han släppt flertalet låtar med hits som ”Zuttlukten” och ”Kurirer” som tagit sig in topp 5 på svenska topplistan. Nu är han tillbaka med nya singeln ”Överallt” där han är mer personlig än någonsin.
Dizzy uppträder på hemresan från Tallinn på Studentkryssning #1 2024.


KRISTINA GERN

Dj Kristina Gern har producerat och spelat musik sedan 15 års ålder och är idag en av Sveriges bästa DJ´s.
Från att ha turnerat med gruppen Female DJ Revolution med framträdanden på bland annat Bråvalla-festivalen och Stockholm Pride gör hon idag DJ-shower och har medverkat i flera olika tv- och radioprogram på bland annat TV4, The Voice och Power Hit Radio.
På helgerna kan du höra Kristinas bästa mixar på NRJ Hit Mix Weekend, perfekt pepp inför Studentkryssningen.
Med sin erfarenhet från framträdanden på festivaler och nattklubbar runt om i världen levererar Kristina alltid en show full av energi!TAX FREE

Handla ett förfestpaket och ha en liten förfest i hytten med dina bästa vänner innan festen drar vidare! I fartygets butiker finns ett fantastiskt sortiment av drycker, godis, snacks samt även smink, parfym, kläder och klockor. Allt till skattefria sjöpriser förstås!Bad INFLUENCE

Bad Influence med energiske sångaren Fredrik ”Fritz” Wallin är ett av Skandinaviens bästa coverband. Alltid med en glödande energi och magisk förmåga att lyfta stämningen till max. Expressen har gett deras show med allt från dagens hits till oförglömliga klassiker fem getingar, du kommer att förstå varför när du står där på dansgolvet. Ingen står still!VIP

Du sitter med dina bästa vänner, har en egen bar, nattklubbens bästa platser och får ett dryckespaket serverat till bordet. Här finns Studentkryssningens skönaste stämning med massor av spontanfester mellan de olika borden och sällskapen! VIP är en favorit ombord och tyvärr räcker inte antalet platser till alla som vill vara med, boka därför snarast innan det är försent.en dag på spa

Vad kan passa bättre mellan två långa festnätter? Följ med och spendera dagen på ett riktigt schysst SPA! Här finns bland annat bubbelpooler, flera bassänger inne och utomhus, bastu, ångbastu, romerskt bad, jetmassage och relaxbäddar. Skulle du bli törstig så kan du simma upp till baren i anslutning till poolen och beställa något gott! Tyvärr finns det inte platser för alla så se till att boka direkt!En dag i land

En av alla nyheter för Studentkryssningarna våren 2023 är att det förutom två festnätter även blir en hel dag iland. Kryssningen går till fantastiska Tallinn där det finns massor att se och göra! Upplev Gamla Stan som påminner om Visby eller stadens nya och moderna centrum med skyskrapor, köpcentrum, massor av bra barer och restauranger... Vad vill du göra? Glöm inte passet!


 DJ LIAM KARLSSON

Liam Karlsson gjorde succé på Studentkryssningarna 2022 och är därmed självskriven ombord sedan dess. Liam ger de senaste hitsen extra energi och håller stämningen på dansgolvet i topp under hela natten!idolkaraoke

Vem lyckas övertyga vår jury och publiken? Här finns chansen att uppträda inför en riktigt stor publik och vinna fina priser! Missa inte denna klassiker som är en av Studentkryssningens populäraste aktiviteter!


övertygad?
Boka studentkryssning

Studentkryssningen är för studenter från hela landet som vill fira sin student med guldkant!


Detta händer ombord på Fun Cruises Studentkryssningar

Bara studenter
Fest dygnet runt
Flera barer
Idolkaraoke
Quiz
DJ´s
Speed-dating
Liveband

VI FINNS PÅ INSTAGRAM & TIKTOK

@FUNCRUISES