ETT DYGN.

BARA STUDENTER. MASSOR AV AKTIVITETER.

Ett fartyg fyllt med enbart studenter från hela landet som festar tillsammans under ett galet dygn där du står mitt på dansgolvet med dina bästa vänner!

anpassat för er studenter

Allt ombord på en Studentkryssning är anpassat för er studenter, maten, DJ´s, band och alla aktiviteter dygnet runt. Festen varar från att vi lämnar kajen tills att vi kommer tillbaka till Stockholm igen.
Trots alla aktiviteter så är den viktigaste ombord du själv och alla andra underbara studenter! Det är ni och vi tillsammans som skapar festen som har blivit dom mytomspunna Studentkryssningarna!


KRISTINA GERN

Dj Kristina Gern har producerat och spelat musik sedan 15 års ålder och är idag en av Sveriges bästa DJ´s. Från att ha turnerat med gruppen Female DJ Revolution med framträdanden på bland annat Bråvalla-festivalen och Stockholm Pride gör hon idag DJ-shower och medverkar i olika tv- och radioprogram på bland annat TV4, The Voice och Power Hit Radio. Med sin erfarenhet från framträdanden på festivaler och nattklubbar runt om i världen levererar Kristina alltid en show full av energi! TAX FREE

Handla ett förfestpaket och ha en liten förfest i hytten med dina bästa vänner innan festen drar vidare! I fartygets butiker finns ett fantastiskt sortiment av drycker, godis, snacks samt även smink, parfym, kläder och klockor. Allt till skattefria sjöpriser förstås!PETER SIEPEN

Peter syns. Oavsett om Peter Siepen står i kändisvimlet, tv-rutan, på scenen som DJ eller i kön på ICA så syns han! Han har beskrivits som både fåfäng och självsäker - fast på ett ödmjukt sätt. Peter sprider alltid positiv och varm energi och är ständigt aktuell, just nu som programledare för ”Svenska Hits” på SVT Play.VIP

Du sitter med dina bästa vänner, har en egen bar, nattklubbens bästa platser och får ett dryckespaket serverat till bordet. Här finns Studentkryssningens skönaste stämning med massor av spontanfester mellan de olika borden och sällskapen! VIP är en favorit ombord och tyvärr räcker inte antalet platser till alla som vill vara med, boka därför snarast innan det är försent.Bad INFLUENCE

Bad Influence med energiske sångaren Fredrik ”Fritz” Wallin är ett av Skandinaviens bästa coverband. Alltid med en glödande energi och magisk förmåga att lyfta stämningen till max. Expressen har gett deras show med allt från dagens hits till oförglömliga klassiker fem getingar, du kommer att förstå varför när du står där på dansgolvet. Ingen står still!


ännu fler artister?
Boka studentkryssning+

Studentkryssning + 11/4 2022 är en Studentkryssning med extra allt!
På Studentkryssning + har vi laddat extra mycket och bokat in LOAM och LBSB utöver all annan fantastisk underhållning som du finner på en Studentkryssning.

Studentkryssning + är för studenter från hela landet som vill fira sin student med guldkant!


Detta händer ombord på Fun Cruises Studentkryssningar

Bara studenter
Fest dygnet runt
Flera barer
Idolkaraoke
Quiz
DJ´s
Speed-dating
Liveband

VI FINNS PÅ INSTAGRAM

Kolla gärna på #studentkryssning #funcruises på Instagram för att se hur alla tiotusentals studenter som åkt innan dig har haft det ombord!