Meny

Garantier och din trygghet

du kan känna din trygg med fun cruises studentmössor.

Läs mer     Designa och beställ din Studentmössa nu

Du kan känna dig trygg vid ett köp från Fun Cruises


Vi på Fun Cruises strävar alltid efter nöjda kunder och gör vårt yttersta för att alla ska vara nöjda, oavsett om det gäller en av våra Studentkryssningar eller populära Studentmössor.

Nedan kan du läsa mer om varför just du kan känna dig trygg när du köper något från oss.
“Hej igen. Stort tack för hjälpen! Nu inväntar vi en trevlig student med en stilig mössa 😊  och sen vill jag framföra. Min son hade så roligt på kryssningen och han skulle så gärna kunna göra om denna resa. Så stort tack för att ni ordnar så bra resor 😄 ”

//Monia skickade oss detta härliga mail


Vårt namn är även vår stolthet

Vi är Fun Cruises och vi är stolta över det vilket i förlängningen innebär att vi är stolta över våra produkter och inte minst Studentmössor. Fun Cruises, vårt namn, står på våra Studentmössor och det är ytterst betydande för oss att du känner dig nöjd när du håller din mössa i handen, är du nöjd med den, så är du även nöjd med oss.

- 14 dagars full ångerrätt

Från att du beställer din Studentmössa så har du 14 dagars full ångerrätt. Du kan alltså ångra din beställning eller göra en ändring om du kommer på att något val inte blev precis som du ville. Självklart kostar det inte dig en endaste krona. Efter 14 dagar går din mössbeställning vidare till fabriken där den börjar tillverkas för hand enligt alla dina önskemål.

- Leveransgaranti

Vid din beställning så framgår det även när din Studentmössa senast kommer att levereras. Vi använder oss av etablerade företag som DHL för att din mössa ska komma i tid till dig. Om din Studentmössa mot all förmodan skulle komma efter utsatt datum så kommer vi att kompensera dig.

- Storleksgaranti

Att beställa en Studentmössa online är tryggt och väldigt enkelt. Om du känner dig osäker kring storleken på din mössa så behöver du bara se vår storleksguide, se den och följ de enkla anvisningarna så behöver du inte oroa dig. Om du har beställt en Studentmössa som är antingen för stor eller liten så kontaktar du oss, vi kommer att hjälpa dig så att din Studentmössa sitter som den ska.

- Säker betalning

Betalningen av din Studentmössa sker genom samma etablerade företag som på de allra flesta svenska webbutiker, Klarna eller PayEx. Det innebär att du kan känna dig trygg när du ska betala.
Det finns flera olika sätt att betala på och du väljer det som passar dig bäst. Observera att man måste ha fyllt 18 år för att betala sin Studentmössa med faktura.

- Livstids kvalitetsgaranti

Precis som den utbildning du har fått med dig efter alla år i skolan så ska även Studentmössan hålla livet ut. Vi är så trygga över kvalitén i såväl material som hantverk att vi lämnar livstids kvalitetsgaranti på våra Studentmössor. Garantin gäller alla fabrikationsfel som kan ha uppkommit under tillverkningen. I detta fall ersätts du med en helt ny Studentmössa med samma tillval som du tidigare beställt.
Garantin gäller inte för olyckshändelser, vanvård, onormalt användande eller om mössan inte har sköts enligt våra anvisningar.

- Beställningsvillkor

Det ska vara enkelt och tryggt att beställa sin Studentmössa online. Därför erbjuder vi all ovanstående trygghet för att du som vår kund ska känna dig bekväm inför ditt köp. Detsamma gäller beställningsvillkoren som vi har utformat så enkla och tydliga som möjligt.

Oroa dig inte, ha ett bekymmersfritt Studentfirande när du väljer Fun Cruises!

  • 14 dagars full ångerrätt från beställningsdagen
  • Leveransgaranti
  • Storleksgaranti
  • Säker betalning
  • Livstids kvalitetsgaranti
Designa din Studentmössa i 3D nu.