Meny
Trygg bokning vid Covid-19

trygg bokning vid covid-19

du kan känna dig trygg när du bokar studentkryssningen.

Gäller bokningar gjorda från 2020-09-27


Läs mer     BOKA NU

Därför kan du känna dig trygg vid bokning av Studentkryssningen


Vi vill att du ska känna dig trygg när du bokar din Studentkryssning trots pågående Covid-19 och har därför anpassat bokningsförfarandet för din skull!
Jag hade mitt livs fest tillsammans med mina bästa vänner på vippen, helt grymt!

//Sanna, Sandviken
Hur påverkar Covid-19 Studentkryssningen?

Nytt för i år, biljettsläpp 2020, är att du endast betalar en anmälningsavgift på 250:- /person vid bokning, resterande belopp betalas först 30 dagar före avresa. Då kan du boka och vara säker på att få en plats utan att betala hela bokningen direkt!
* Ev. avbeställningsskydd betalas vid bokning.

Vid behov kommer Studentkryssningarna att genomföras i enlighet med myndigheternas restriktioner om några sådanna ännu finns kvar.

I händelse av att de ursprungligen planerade datumen ej går att genomföra på grund av Covid-19 så kommer avresorna att flyttas till reservperiod A under perioden 20-24/6-21. Dessa avresor kommer att genomföras om gällande myndighetsbeslut möjliggör avresa. Vid behov kommer arrangemanget att anpassas efter myndigheternas gällande restriktioner.

I händelse av att reservperiod A ej går att genomföra på grund av Covid-19 så kommer avresorna flyttas till reservperiod B under perioden 28/8-2/9-21.  

Då Folkhäslomyndigheten nu öppnar upp möjligheten för ett "normalläge" i mitten på september har nu,
Studentkryssningarna flyttats till Oktober. 10/10-21 samt 11/10-21. 

Vid en flytt så flyttas även datumet för slutbetalning fram till 30 dagar före den nya avresedagen!

Om du inte vill åka med på ett nytt datum så kan du självklart avboka och får då tillbaka alla pengar som du har betalat in, med undantag för 250:- i administrativ avgift samt eventuella avbeställningsskydd.

Skulle Studentkryssningarna inte kunna genomföras i oktober så kommer de att ställas in. Du får då självklart tillbaka alla pengar som du har betalat in, med undantag för 250:- i administrativ avgift samt eventuella avbeställningsskydd.

Varför får du inte tillbaka anmälningsavgiften? Detta är för att täcka en del av våra kostnader som vi har fram tills Studentkryssningarna. Exempelvis för kundservice, hyror, försäkringar, löner och marknadsföring.

Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på Studentkryssningen 2021!


Fullständiga villkor finner du i bokningsvillkoren.


VIP-hyllan ger er bra utsikt över dansgolvet på er studentkryssning.

Utsikten från VIP-hyllan

  • För 4 eller 8 personer
  • Egna platser
  • Stora nattklubben
  • Egen bar
  • Dryckespaket
  • VIP-Access 
Läs mer och boka VIP här!